Aramak

4 in 1 Huni Çok kullanımlı Küçük Mutfak Huni Çıkarılabilir Süzgeç ile Plastik Huniler Dolum Su Şişesi Sıvı Transferi

  • ₺81.10
  • ₺202.93

  • Sku: p428945
  • Kullanılabilirlik: Stokta var

Tanım

Clientes de España atención:

Cuando selecciona "Enviar desde España", el servicio de entrega no está disponible en los siguientes códigos postales:

35000-35999

38000-38999

Se recomienda que elija "Enviar desde China". ¡Gracias! ! !

Amerika Birleşik Devletleri müşterilerinin dikkatine:

"Amerika Birleşik Devletleri'nden Gönder" i seçtiğinizde, aşağıdaki adresler teslimat hizmeti sunmayacaktır: Hawaii, Alaska, Porto Riko, Guam, APO, DPO, FPO, vb."Çin'den Gemi" yi seçmenizi öneririz.Teşekkür ederim!!! 4 in 1 Huniler BPA içermeyen gıda sınıfı Yağ Hunisi Ayrılabilir Süzgeç Filtre ile Çok kullanımlı Küçük Mutfak Hunisi Mutfak Alet Aksesuarları Su şişesi sıvı Transferini doldurmak için

Özellik:

1. Premıum Gıda Sınıfı Malzeme: Bu BPA içermeyen gıda sınıfı yağ hunisi, BPA içermeyen, güvenli, toksik olmayan ve kokusuz, yüksek kaliteli gıda sınıfı malzemelerden yapılmıştır.302°F/150°C'ye kadar sıcaklıklara dayanabilirler.Metal veya çürük hunilerle karşılaştırıldığında, bu şişe doldurma hunileri sağlam, dayanıklı ve deformasyona, çatlamaya veya paslanmaya karşı dayanıklıdır.Uzun süreli kullanım için onlara güvenebilirsiniz.

2. Farklı Boyutlarda 3 Huni Seti: Mini huni setimiz, farklı boyutlarda 3 huni + 1 çıkarılabilir filtre içerir.Büyük Huni: 3,9 inç genişliğinde ağız, 0,98 inç dar gövde çapı; Orta Huni: 3,1 inç genişliğinde ağız, 0,62 inç dar gövde çapı; Küçük Huni: 2,3 inç genişliğinde ağız, 0,39 inç dar gövde çapı.Bu mutfak hunileri çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılar.

3. Temizlemesi ve Saklaması Kolaydır: Kolay temizlik için elde yıkanabilir veya bulaşık makinesine güvenle yerleştirilebilirler.Bu çok amaçlı küçük mutfak hunileri, depolama alanınızdan tasarruf etmek için sıkıca bir araya getirilir ve bunları birbirine yerleştirmenize, çekmecede saklamanıza veya asmanıza izin veren asılı bir halka ile birlikte gelir.Huni setimizle mutfağınızı düzenli ve düzenli tutun.

4. Çoklu Kullanımlar için Çok yönlü: Bu mutfak aletleri aksesuarları, sıvı dökmenin yanı sıra baharatlar, pirinç, fasulye, evcil hayvan maması, tozlar ve daha fazlası gibi çeşitli katı parçacıkları doldurmak için de idealdir.Çıkarılabilir filtre, sete dahil olan üç huninin hepsine uyar.Parçacıkları sıvılardan filtrelemeniz gerektiğinde, filtreyi huni ağzına sokarak daha karmaşık durumlarla başa çıkmanıza yardımcı olun.

5. Yerden Tasarruf Sağlayan Tasarım: Plastik huniler, mutfağınızda değerli yerden tasarruf ederek kolay yuvalamaya izin veren uygun saklama asma tırnakları ile birlikte gelir.Yağa dayanıklı plastikten yapılmıştır ve temizlenmesi kolaydır.

Belirleme:

Ürün Boyutu: Resimde Gösterildiği Gibi

Malzeme: Plastik

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, Öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.teşekkür ederim!

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.


  • Çok Kullanımlı Küçük Mutfak Hunisi - Mutfak Alet Aksesuarları
  • Marka Adı - VKTECH'İN
  • Özellik - Stoklanmış, Çevre Dostu
  • Kaynak - Anakara Çin
  • BPA içermeyen Gıda Sınıfı Yağ Hunisi - Mini Huniler

Yorumlar

Ürün İncelemeleri

  • Puanınız