Aramak

Bit uzatma çubuğu 150mm Tornavida Ucu Tutucu 1/4 İnç Hex Shank Güçlü Manyetizma için İyi Uyumluluk Ayna darbeli matkap

  • ₺167.02
  • ₺249.27

  • Sku: p468946
  • Kullanılabilirlik: Stokta var

Tanım

!-- Parçalamaya başla--

150mm uzatma çubuğu 1/4 İnç Hex Shank Uzun Saplı Manyetik Hızlı Bırakma Tornavida Ucu Bit Tutucu

Özellik: 1. Yenilikçi tasarım: Bit tutucu döner ve düz tiptir, metal halkayı 20° dönen modele bükmek için öne doğru kaydırır veya tutucuyu düz modele kilitlemek için metal halkayı geri çeker.

2. 150MM TOPLAM uzunluk: Uzatma çubuğunun toplam uzunluğu 150 mm'dir, bu da köşe veya dar alan gibi alanlara erişmeyi kolaylaştırır veya bit tutucu için genişletici olarak kullanılır.

3. GÜÇLÜ MANYETİZMA: Bu uzatma çubuğu güçlü manyetik kuvvete sahiptir, matkap ucunu veya ucunu yüksek hızlarda sıkıca sabitleyebilir, sağlam işlenmiş parça matkap ucunun ve ucunun girip çıkmasını kolaylaştırır.

4. 1/4 İNÇ altıgen şaft: Normal 1/4 inç altıgen uçlu tornavida veya uç için uygun olan 1/4 inç şaft, manuel, pnömatik veya elektrikli tornavida veya bit dahil olmak üzere herhangi bir ayna veya darbeli matkap ile kullanıma izin verir.

5. KARBON çeliği: Matkap ucu uzatma çubuğu, iyi tokluk, darbe dayanımı, aşınma direnci ve büyük ölçüde uzatılmış hizmet ömrü ile yüksek mukavemetli karbon çeliğinden yapılmıştır.

Şartname: Öğe Türü: uzatma çubuğu

Malzeme: Yüksek Mukavemetli Karbon Çelik

Uzatma çubuğu Arayüzü: 1/4 İnç

Uzatma çubuğu Uzunluğu: Yaklaşık. 150mm / 5.9 inç

Paket listesi: 1 x uzatma çubuğu

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

Nakliye hakkında

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Teyit edilen sipariş adreslerine gönderiyoruz.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve referans içindir .

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Gönderinizi bu süre içinde almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

8. Biz satıcı ithalat vergisi değildir, alıcı bunun için sorumludur.Bunun neden olduğu herhangi bir anlaşmazlık mantıksızdır.

9. BR alıcı lütfen cpf veya cnpj'yi sağlayın, daha hızlı almanız sizin için daha iyi olacaktır.teşekkürler

İade ve geri ödeme

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM işlemi iptal SONRA .VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

Geri bildirim hakkında

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

!-- Parça sonu--


  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - Fdıt

Yorumlar

Ürün İncelemeleri

  • Puanınız